Manises celebrarà la II Ruta de la Tapa els dies 30 i 31 de març

1175

Els dies 30 i 31 de març, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Manises ha organitzat la II edició de la Ruta de la Tapa, en la que participaran 15 bars i restaurants de la ciutat de Manises. Durant dos dies, manisers i visitants tindran l’oportunitat de tastar elaborades tapes i votar-les.

Per tal de participar en el sorteig dels dos sopars s’ha d’obtindre el segell de quatre establiments diferents en la targeta de participació i després depositar-la a qualsevol urna que es trobaran als diferents locals.

L’Ajuntament de Manises sortejarà entre els i les participants dos sopars per a dues persones en l’establiment que obtinga la tapa guanyadora i també aquell que quede en segon lloc. L’Associació de Comerciants de Manises (Ascoma) participa també en aquesta iniciativa i repartirà entre els seus clients vals de descompte per a canviar en els establiments participants.

Els locals que participen serviran les tapes com a mínim entre les 13.00 i les 15.00 hores i entre les 20.30 i les 23.00 hores. El preu de cada tapa amb beguda és de 2 euros.

Els establiments que participen enguany són un total de 15: Cafè Sant Joan, Bar Casa Canales, Cafeteria Bocateria Tucán Tucán, Restaurante Pepe, Bocatería Teresa, Ludoteca Magic Mon, Asaor Isabel, Cafeteria Magda, Pastissipa, Cafè boutique Entre Hores, MAKOKIS-Siota, La Bonita de Manises, Racó Maniser, La Cuina dels Mestres i Obradors Cafeteria.

La regidora de Comerç, Carmen Moreno, ha destacat que Ees pretén establir una certa periodicitat ala llarg de l’any en la realització d’aquesta ruta de la tapa per tal d’afavorir l’oci local”. A més, la regidora també ha destacat que “és molt destacable l’augment de locals que han participat en aquesta edició i esperem que a poc a poc continuen participant més bars i restaurants en aquesta gran incitativa”.

A l’edició anterior, la tapa guanyadora va ser El Pastramito del Cafè Sant Joan, al qual es va donar recentment un diploma acreditatiu amb la finalitat de reconéixer el merescut premi i donar el tret d’eixida a la II Ruta de la Tapa de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.