Xàtiva amplia fins el 23 de novembre el termini per a inscriure els comerços en la segona fase dels bons locals al consum

35

Continua la captació de nous comerços i establiments de Xàtiva interessats en participar de la segona fase de la campanya de reactivació econòmica dels bons locals al consum, ampliant-se el termini fins el proper dilluns 23 de novembre.

Tots aquells establiments que no participaren en la primera edició, finalitzada el passat mes d’octubre, i desitgen formar part d’aquesta segona part de la campanya, poden inscriure’s a través de la pàgina web www.reactivemxativa.com o a través de la seua associació comercial (Adexa, Xàcex i Gent del Mercat). Poden adherir-se establiments d’hostaleria, serveis i comerços en general, serveis sanitaris (farmàcies, clíniques, òptiques…), establiments d’alimentació i establiments de venta d’electrodomèstics.

Cal recordar que aquelles empreses i comerços inscrits en la primera campanya, i que tinguen la intenció de continuar en aquesta segona, no han de tornar a inscriure’s, i que per a més informació es pot telefonar al 666 20 98 82.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.