Les falles Poeta Altet-Benicarló i Josep M.Bayarri-Los Isidros guanyen els premis del públic À Punt de les Falles 2022

50 lecturas

La falla de la comissió Poeta Altet - Benicarló guanya el Premi del Públic À Punt amb un 29% dels vots i la falla infantil de la comissió Josep M.Bayarri-Los Isidros es fa amb el premi La Colla d’À Punt del Públic de les falles 2022.

Des del passat 16 de març, s’han registrat més de 14.000 visites a les págines per a votar la falla preferida. Finalment, el públic ha decidit que la Falla Poeta Altet-Benicarló es la que té la millor crítica audiovisual entre les comissions finalistes als Premis À Punt.

Falla Poeta Altet-Benicarlò
Falla Poeta Altet-Benicarlò

Els vots del públic donaren el premi a la falleta Josep M.Bayarri-Los Isidros per ser la millor Falla a promoure els drets i valors de la infantesa entre les comissions infantils finalistes als Premis La Colla d’À Punt.

Les dues comissions guanyadores rebran un premi de 1.000 euros cadascuna. A més, totes dues rebran  un estendard d’À Punt amb la menció de la concessió del Premi del Públic.

Falla Josep M.Bayarri-Los Isidros
Falla Josep M.Bayarri-Los Isidros

Aquests són els últims premis que faltaven per fallar, després que les comissions Falla Duc de Gaeta - Pobla de Farnals. i Gayano Lluch guanyaren els primer premis del jurat d’À Punt i de La Colla, respectivament

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí