Les emissores de ràdio de l’Horta participen en la creació de la nova Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes

0
1512

La seu de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), a València, va acollir l’acte de creació de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

La reunió va ser presidida pel secretari autonòmic de comunicació José María Vidal, i pel secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Vicent Gil, que ficaren l’accent en el fet que aquesta Xarxa naix amb l’objectiu de visibilitzar, vertebrar, dinamitzar i potenciar la informació de proximitat.

En total són 30 emissores que sumen un planter conjunt d’uns 100 treballadors. Jordi Coll, coordinador de Ràdio Godella, qualificà aquest dia com a “històric ja que després de quasi 20 anys de travessia pel desert sembla que per fi algú fa un poc de cas a les ràdios de proximitat. Hem fet molt de treball durant tot aquest temps i és molt important que ens facen cas des de les altes instàncies”.

La presentació oficial, on s’espera l’assistència dels alcaldes i alcaldesses de tots els municipis implicats al projecte, i del President de la Generalitat, Ximo Puig, està prevista per a principis de maig.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here