La Pobla de Farnals tanca el 2016 amb un romanent positiu proper al milió d’euros

835

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha presentat la liquidació del pressupost del 2016 amb un resultat presupostari positiu de 773.593’97 euros, “un important superàvit que demostra la gestió econòmica rigorosa duta a terme per l’equip de Govern local”, expliquen des del Consistori, complint-se la regla de la despesa i pagant als proveïdors amb una mitjana anual de 15 dies.

Pel que fa a la liquidesa de l’administració municipal, les dades són molt favorables, donat que el romanent de tresoreria també és positiu, per import de 935.369’55 euros. Aquesta quantitat s’ha assolit sense incrementar la pressió fiscal a la ciutadania, amb la prestació de tots els serveis necessaris a la localitat i complint els objectius previstos per l’equip de Govern.

La regidora d’Economia i Hisenda de la Pobla de Farnals, Maria Carmen Benlloch  Tomás, ha expressat la seua satisfacció davant les dades presentades, “que reflexen la responsabilitat amb la qual estem desenvolupant les nostres competències, amb un control rigorós de les despeses i prioritzant els serveis bàsics per a la ciutadania”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.