La Gira comarcal del Teatre Escalante s’acosta als pobles amb l’obra PI

31

La Delegació de Teatres de la Diputació de València ha elaborat la campanya de Gira comarcal que té per objecte acostar als municipis una producció pròpia del Teatre Escalante i, al mateix temps, contribuir amb l'organització de les activitats culturals dels municipis, oferint-los la possibilitat de dur a terme la representació de l’espectacle de dansa PI, una producció de la Diputació de València posada en escena per la companyia ‘Otra Danza, S.L.’.

En paraules de la diputada de Teatre Escalente, Glòria Tello, “en fer itinerants les nostres produccions li donem moltes possibilitats als xiquets i xiquetes de les nostres comarques a vore les propostes escèniques i, a més, que les companyies tinguen una seguida de funcions per la província de València”.

El termini per sol·licitar la participació en la Gira comarcal de l’Escalante ja està obert i finalitza el 18 de juny. Les representacions teatrals es duran a terme en aquells municipis de població inferior a 100.000 habitants, que disposen d'espais adequats per a la seua realització.

La Diputació finançarà un màxim de 10 representacions d’acord amb la demanda dels Ajuntaments i les representacions es realitzaran durant el període comprés entre el 2 d'octubre i el 30 de desembre de 2020, tots dos inclosos.

Com explica el programador en trànsit del Teatre Escalante, Gabi Ochoa, amb la Gira comarcal d’enguany “es podrà gaudir de la riquesa visual de PI al llarg de la província de València amb esta gira comarcal. És una al•licient per als més menuts”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.