Compromís per Foios titla de “molt positives” les reunions amb PSPV, Volem i Ciutadans

370

sergi ruiz compromís foiosEl candidat a l’alcaldia de Foios per Compromís, Sergi Ruiz, ha titlat, en el seu nom i en nom de la coalició valencianista d’esquerres, de “molt positives” les reunions que ha mantingut amb la resta de forces municipals de Foios.

“L’ambient en què han transcorregut i la sintonia entre els diferents partits ha sigut alta i molt cordial, la qual cosa facilita el manament de canvi que els ciutadans i ciutadanes de Foios van expressar en les eleccions municipals passades”, ha declarat Ruiz.

Per a Compromís, les urnes han manifestat que “el diàleg i el consens han de presidir en les relacions municipals. Amb estes premisses hem volgut fer les reunions amb PSOE, Volem i C’s. El PP s’ha exclòs de les reunions”.

En la primera part de les reunions s’han tractat els temes que haurà d’afrontar el nou consistori. Transparència en la gestió, urbanisme i serveis socials han sigut els aspectes de major coincidència, juntament amb la consecució d'un marc institucional estable, que promoga regles de joc acceptables per a tots i un acord social i polític vàlid per a tota la legislatura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.