Compromís per Foios titla de “molt positives” les reunions amb PSPV, Volem i Ciutadans

1
144

sergi ruiz compromís foiosEl candidat a l’alcaldia de Foios per Compromís, Sergi Ruiz, ha titlat, en el seu nom i en nom de la coalició valencianista d’esquerres, de “molt positives” les reunions que ha mantingut amb la resta de forces municipals de Foios.

“L’ambient en què han transcorregut i la sintonia entre els diferents partits ha sigut alta i molt cordial, la qual cosa facilita el manament de canvi que els ciutadans i ciutadanes de Foios van expressar en les eleccions municipals passades”, ha declarat Ruiz.

Per a Compromís, les urnes han manifestat que “el diàleg i el consens han de presidir en les relacions municipals. Amb estes premisses hem volgut fer les reunions amb PSOE, Volem i C’s. El PP s’ha exclòs de les reunions”.

En la primera part de les reunions s’han tractat els temes que haurà d’afrontar el nou consistori. Transparència en la gestió, urbanisme i serveis socials han sigut els aspectes de major coincidència, juntament amb la consecució d’un marc institucional estable, que promoga regles de joc acceptables per a tots i un acord social i polític vàlid per a tota la legislatura.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.