Compromís denuncia que només 7 agents de la Policia Local patrullen tot el terme de Torrent

0
2 lecturas

Compromís per Torrent ha criticat que la falta d’efectius de la Policía Local després d’afirmar que el “el torn de dia compta només amb 7 agents de patrulla i el de nit uns altres 7 per a cobrir un terme municipal de 70 kilòmetres quadrats. Amb aquests números no es pot fer gran cosa".

Segons Compromís, la problemàtica de la falta d’efectius de la policia local de Torrent provoca un greu problema d’inseguretat, que es veu agreujat en aquells barris periurbans, zones disseminades i urbanitzacions existents fora del casc urbà.

El portaveu de Compromís, Pau Alabajos, ha explicat que el problema dels robatoris i les entrades il·legals en aquest tipus de domicilis s’està convertint en una de les grans preocupacions per a les persones residents.

En aquest sentit, des del seu grup municipal han interpel·lat al Ple d’octubre la regidora de seguretat Inmaculada Amat, demanant-li que els informe sobre el nombre d’efectius de la Policia Local que vigilen aquesta part tan important del terme municipal.

Per tot això, Compromís insta el govern de coalició local entre PSOE i Ciudadanos a promoure i agilitzar de manera urgent la convocatòria de places d’agents de la Policia Local.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí