L'AMPA del CEIP Soto Micó de Valencia demana una educadora més per a un grup de 20 alumnes amb necessitats especials

615

FAMPA-València ha alertat a la Conselleria d'educació que ha rebut la informació de moltes AMPA que a hores d’ara estan preocupades perquè al seus centres falten educadores per a atendre a l’alumnat de necessitats educatives especials, les aules CyL i les de 2 anys.

CEIP Soto Micó de ValenciaUn dels centres afectats és el CEIP Soto Micó de València, escola a on 20 alumnes tenen necessitat constant d’educadora i tan sols disposen de dos educadores, una d’elles amb reducció de jornada que a hores d’ara no ha sigut coberta.

FAMPA-València ha recordat que a banda de la necessitat que s’augmente el nombre d’educadores i educadors per ràtio "ja que cada vegada són més les demandes, les places de molts centres educatius no estan cobertes a hores d’ara, el que està provocant desconcert als centres, les famílies i, el que és pitjor, que l’alumnat amb més necessitats no estiga atés com cal".

En este sentit, Rubén Pacheco, president de FAMPA-València, ha tornat a explicar que “l’alumnat amb necessitats ha de ser prioritat per a l’Administració. El problema no pot ser burocràtic i de competència d’administracions. Sense educadors/es no hi ha inclusió”, segons ha explicat a.

Per tot això, segons Pacheco, “es inadmissible esta problemàtica en centres on és vital i necessari per al seu funcionament. Exigim a les Conselleries competents que donen resposta inmediata”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.