L’AMPA del CEE La Encarnación de Torrent denuncia que Educació no ha cobert les places de 3 educadores

1252

FAMPA-València ha alertat a la Conselleria d’educació que ha rebut la informació de moltes AMPA que a hores d’ara estan preocupades perquè al seus centres falten educadores per a atendre a l’alumnat de necessitats educatives especials, les aules CyL i les de 2 anys.

cee la encarnación torrentUn dels centres afectats es el CEE la Encarnación de Torrent. L’AMPA del centre ha denúnciat que el problema de substitució d’educadores «és constant» i que a hores d’ara no s’han cobert les places de tres educadores en un centre d’educació especial on la figura de l’educadora «és indispensable per al bon funcionament, cura i atenció de l’alumnat».

FAMPA-València ha recordat que a banda de la necessitat que s’augmente el nombre d’educadores i educadors per ràtio j»a que cada vegada són més les demandes, les places de molts centres educatius no estan cobertes a hores d’ara, el que està provocant desconcert als centres, les famílies i, el que és pitjor, que l’alumnat amb més necessitats no estiga atés com cal».

En este sentit, Rubén Pacheco, president de FAMPA-València, ha tornat a explicar que “l’alumnat amb necessitats ha de ser prioritat per a l’Administració. El problema no pot ser burocràtic i de competència d’administracions. Sense educadors/es no hi ha inclusió”, segons ha explicat a.

Per tot això, segons Pacheco, “es inadmissible esta problemàtica en centres on és vital i necessari per al seu funcionament. Exigim a les Conselleries competents que donen resposta inmediata”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.