Torrent acomiada el regnat de les seues Falleres Majors de 2017

0
845

Divendres passat, les Falleres Majors de Torrent 2017, Carmen Sirvent i Paula Giménez, s’acomiadaren del càrrec que les acreditava com a màximes representants de les festes falleres a Torrent. La sala d’actes del Consistori torrentí va ser el lloc escollit perquè, acompanyades de les seues Corts d’Honor, representants de les comissions, familiars i amics, s’acomiadaren d’un any inoblidable ple d’emocions i d’il·lusió.

L’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, van rebre Carmen i Paula a la porta de l’Ajuntament. Posteriorment, ja en la sala d’actes, l’alcalde va atorgar la insígnia de plata de la ciutat a cada component de la cort d’honor infantil i gran, les quals també van rebre la nina Torrentnina i un llapis de memòria amb les fotografies de tots els actes fallers. Finalment, Carmen i Paula van rebre la insígnia d’or de Torrent com a record del seu regnat faller i un adreç personalitzat.

Abans de finalitzar l’acte, tant Carmen com Paula van dedicar unes paraules d’afecte i van voler agrair a les seues corts el suport i els bons moments que han passat durant tot l’exercici faller. A més, van lliurar a l’alcalde un quadre per a la Junta Local Fallera com a record del seu pas com a màximes representants del món faller torrentí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here