Torrent acomiada el regnat de les seues Falleres Majors de 2017

1190

Divendres passat, les Falleres Majors de Torrent 2017, Carmen Sirvent i Paula Giménez, s’acomiadaren del càrrec que les acreditava com a màximes representants de les festes falleres a Torrent. La sala d’actes del Consistori torrentí va ser el lloc escollit perquè, acompanyades de les seues Corts d’Honor, representants de les comissions, familiars i amics, s’acomiadaren d’un any inoblidable ple d’emocions i d’il·lusió.

L’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, van rebre Carmen i Paula a la porta de l’Ajuntament. Posteriorment, ja en la sala d’actes, l’alcalde va atorgar la insígnia de plata de la ciutat a cada component de la cort d’honor infantil i gran, les quals també van rebre la nina Torrentnina i un llapis de memòria amb les fotografies de tots els actes fallers. Finalment, Carmen i Paula van rebre la insígnia d’or de Torrent com a record del seu regnat faller i un adreç personalitzat.

Abans de finalitzar l’acte, tant Carmen com Paula van dedicar unes paraules d’afecte i van voler agrair a les seues corts el suport i els bons moments que han passat durant tot l’exercici faller. A més, van lliurar a l’alcalde un quadre per a la Junta Local Fallera com a record del seu pas com a màximes representants del món faller torrentí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.