Silla reparteix més de 3.000 esmorzars entre els escolars per celebrar la festa de l'encesa

0
8 lecturas

L'Ajuntament de Silla aposta per una encesa virtual i el repartiment d'un esmorzar entre tot l'alumnat dels CEIP i les escoletes infantils que faça arribar a tots els xiquets i xiquetes la il·lusió pròpia d'aquests dies tan assenyalats

Per aquest motiu, Silla repartirà entre tot l'alumnat dels CEIP i escoles infantils del municipi un esmorzaret nadalenc molt especial que es compon d'un suc, xocolate i una peça de brioixeria en què també s'han tingut en compte a aquells xiquets i xiquetes amb intolerància a la lactosa o al gluten.

A més, els xiquets i xiquetes podran veure als centres educatius el vídeo d'animació que l'Ajuntament ha preparat sobre l'encesa, que també serà difós per les principals xarxes socials de l'Ajuntament.

La instal·lació de l’arbre de Nadal gegant ubicat a la plaça ha estat a càrrec del Taller d'Ocupació 'Silla en Marxa' en què 30 persones desocupades s'estan formant i treballant per buscar una nova oportunitat laboral. També s'han instal·lat elements decoratius lluminosos a l'Era de la Catarra, la Rambla de la Independència, el parc del Molí de Magalló, el parc de l'Estació, la plaça del Mercat Vell i l'avinguda del País Valencià.

A més, com a novetat, aquest any s'han instal·lat dos arbres més menuts al parc del Molí de Magalló i a la Era de la Catarra, amb la intenció que la festa del Nadal arribe a més barris.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí