Silla rep una subvenció de 16.000 euros per a la compra de material esportiu

221

Silla ha rebut una subvenció de 16.000 euros per a la compra de material esportiu concedida per la Diputació Valenciana, a través de l’Àrea de Juventut. Aquesta quantitat de subvenció màxima a concedir per la Diputació a cada ajuntament està determinada pel nombre d'habitants de cadascun dels municipis.
La regidoria d'Esports de l’Ajuntament ha destinat aquest import a la millora i rehabilitació d'algunes infraestructures del pavelló esportiu municipal, com la nova moqueta moqueta per a la pràctica de la gimnàstica rítmica, els nous taulers per a la pràctica del basquet i l’adequació de la pintura de la canxa de bàsquet a la nova normativa.

Des de l’Ajuntament s’ha senyalat que es tracta d’una “important subvenció en aquests temps de crisi que ve molt bé a les corporacions per al foment de l'esport i la promoció de la pràctica esportiva”.

Per la seua banda, el diputat de Joventut i Esports, Miguel Bailach, ha manifestat que “amb aquestes ajudes, la Diputació de València persegueix intensificar i mantindre l'activitat esportiva en gran part dels municipis de la província”. © / Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.