Comença hui una nova edició del Festival Kafre de Picassent, “teatre sense mordassa”

743

kafre_15_baixa_cartellEl Kafre Teatre de Picassent és ja una referència al calendari teatral valencià. Des de fa 11 anys, este festival oferix una finestra d’humor “transgressor, satíric, i per descomptat, sense mordassa”, segons els organitzadors. Esta mostra oferix tres dies amb espectacles i companyies ja clàssiques al Kafre i de nous formats que s’incorporen a l’edició d’enguany que comença hui 12 de febrer.

No serà Picassent qui li pose un esparadrap a ningú per expressar el seu art als nostres escenaris”, assenyala el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela, el qual emfatitza en els valors de la “cultura i llibertat”, l’essència d’esta proposta promoguda per l’Ajuntament de Picassent. El tret d’eixida del Kafre Teatre serà hui 12 de febrer amb Xavi Castillo i la companyia Pot de Plom, un espectacle especialment dedicat al festival i als moments més kafres de l’any.

El dia 13, una de les novetats serà la presència de l’Emissora Municipal de Picassent, Ràdio l’Om amb un espai d’improvisació, humor i reflexions surrealistes, Improvisassent. Mari Aguilar i Adrià Soria, veus habituals d’este espai, estaran acompanyats per Patricia Pardo, Pau Blanco i Xavo Jiménez, alguns dels protagonistes del Kafre d’este any.

Precisament Patricia Pardo, pallassa, trapezista, actriu i escriptora actua a Picassent divendres per la nit. Una actriu que, tot i el seu talent, té més feina a Europa que a València. Una mescla de circ, música valenciana i estètica pròpia que no deixarà indiferent a ningú. El nom de la seua obra, El Fandango de Marx. I, per seguir amb un format més “café-teatre”, a la mitjanit, i en este cas al Músical de Picassent, actuarà Purna Teatre amb Spa….Ña. Xavo Jiménez i Pau Blanco tornen amb la seua anàlisi irreverent i crítica de la realitat social. En esta ocasió, visiten un spa molt especial amb la intenció de fer relax.

Dissabte Kafre

El dissabte, a les 22.30 hores, en la Casa de Cultura, Che y moche presenten Liquidación por Cierre. Els aragonesos des de fa anys combinen l’humor negre amb la música balcànica. Violinistes, actors, representació extravagant i una peculiar idea: transformar el seu xicotet país en una gran superfície comercial, Galaspy Mark. Gags absurds, improvisació i una música trepidant que ja ens tenen acostumats els zíngars del Funeral Oua Umplute.

I per concloure el festival, la sessió golfa de nou és al Musical. Mery Chell Band, amb Por las Mujeres de Allá. Música i teatre amb clàssics del rock entremesclat amb gags més que atrevits.

Tot el festival per 16 euros

El Kafre Teatre té un abonament amb un preu de 16 euros que inclou tots els espectacles que es fan a la Casa de Cultura. Les representacions que es fan al Musical són gratuïts. L’abonament inclou una camiseta amb el cartell il·lustrador del festival dissenyat per Mik Baro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.