8 dies després de tancar el camp i 2 anys després del previst, la RFEF entregarà el Mundial 82 a Catarroja

576

Demà dijous els representants de l’Ajuntament de Catarroja es reuniran amb els de la Federació Espanyola de Futbol per a procedir a l’entrega al consistori de les instal·lacions del camp Mundial 82. L’entrega es fa dos anys després de la data signada per les dos parts i només 8 dies després de que l’Ajuntament de Catarroja es vera obligat a requerir a la Federació Espanyola de Futbol el tancament del camp Mundial 82.

Catarroja. Estadio Mundial 82. fachada

Com varen recordar ahir desde l’ajuntament, Catarroja va cedir la superfície municipal el 28 de juny de 1984 a la Federació Espanyola de Futbol per a la construcció i explotació del camp durant 30 anys, amb la qual cosa, les instal.lacions s’havien d’haver tornat al consistori en perfecte estat de conservació el 27 de juny de 2014

L’entrega de les instal.lacions es fa apenes 8 dies després de que l’Ajuntament de Catarroja es vera obligat a requerir a la Federació Espanyola de Futbol el tancament del camp Mundial 82 pels danys que pateixen les instal.lacions i pel risc que suposa per al públic i els usuaris.

Des de juliol de 2015, el nou equip de govern ha enviat tres requeriments a la Federació perquè certificara l’estat de conservació del camp i el retornara a l’Ajuntament en bones condicions. Cap dels tres requeriments ha tingut contestació. És per això que el consistori va encarregar una auditoria per a conéixer quina era la situació de les instal.lacions. Una auditoria que ha posat damunt la taula que la Federació no ha realitzat el manteniment adequat durant tot este temps i que ha deixat que les instal.lacions es deterioren fins al punt d’haver-lo de clausurar.

 

Demà, el consistori exigirà a la Federació que realitze les reparacions corresponents perquè les instal.lacions puguen tornar a obrir-se i es puga fer ús de nou del camp. Segons l’auditoria s’han detectat deficiències valorades en més de 160.000 euros que haurà de invertir la Federació en reparacions per a entregar el camp a l’Ajuntament en les condicions adequades de conservació.

El consistori està obert a la col.laboració per a facilitar la solució al problema, però també recorda que si és necessari utilitzarà els mitjans legals que té a la seua disposició en matèria d’Administracions Públiques perquè les instal.lacions puguen tornar a utilizar-se sense cap risc per als usuaris.

En este sentit, el consistori, abans de conéixer els resultats de l’auditoria. ja havia previst una partida de 50.000 euros en inversions al camp, que ha d’aprovar-se en el ple extarordinari de dijous, quantitat que es complementarà amb altres inversions més per tal que les instal.lacions tornen a obrir-se quan el camp retorne a l’Ajuntament.

 

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.