Relleu al grup municipal de Cs Godella i renúncia d’una regidora de Canviem Entre Tots

1
1414

A la sessió plenària del mes d’octubre, celebrada ahir a l’Ajuntament de Godella, Elvira Navarret Ferrando va prendre possessió com a nova regidora de Ciutadans, després que el seu company Sento Rodríguez Cotanda presentara la renúncia per motius personals al mes de setembre.

Navarret va prometre davant la Constitució complir amb les obligacions del seu càrrec de regidora, i va rebre per part de l’alcaldessa, Eva Sanchis, la insígnia de l’Ajuntament. En nom de tota la corporació, Sanchis li va desitjar molta sort en aquesta nova etapa. Aquesta pressa de possessió es va celebrar malgrat no estar a l’ordre del dia, amb el vist i plau dels diferents grups polítics.

Per la seua part, a la fi de la sessió, Rebeca Sanhermelando va presentar la seua renúncia al càrrec de regidora de Canviem Entre Tots, al·legant motius personals. “Deixe una tasca important per continuar en un segon pla, ajudant als meus companys i a la persona que em substituirà. Vull felicitar a la meua companya, Irene Ferré, per l’enteresa que ha tingut en tot moment, així com al meu grup polític, que m’ha recolzat sempre. També he d’agrair a la ciutadania la oportunitat que em van donar de tractar de fer una labor social com a política, que és l’aspiració amb la que tots entrem ací, i al personal de l’Ajuntament, que s’han portat estupendament amb mi, son uns vertaders professionals. Sort a tots i a totes”, va dir en la seua intervenció.

Tots els companys i companyes dels diferents partits de la corporació li desitjaren també molta sort i li agraïren el treball que ha realitzat durant este temps. L’alcaldessa, Eva Sanchis, va recordar que Diego Alegría Benet és la següent persona en la llista de CET i a qui, per tant, li correspon cobrir aquesta vacant.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here