Ràdio l’Om rep una ajuda de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua per emetre més del 75 % de la programació en valencià

494

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha atorgat a Ràdio l’Om de Picassent una subvenció per promocionar i fer ús del valencià en la seua programació. L’AVL ha atorgat a l’emissora municipal 1.217,95 euros corresponents a la subvenció que la institució acadèmica adjudica a les diferents emissores municipals del territori valencià per emprar la llengua.

La ràdio de Picassent ha rebut la quarta subvenció més important de les onze que han obtés esta ajuda i ja en són sis anys que Ràdio l’Om es fa mereixedora d’esta subvenció. Actualment, la 94.7 FM emet un total de 141 programes, dels quals són 108 en valencià, és a dir, un 76,59 % de la programació.

Ràdio l’Om està d’enhorabona perquè enguany celebra els seus 20 anys d’emissió ininterrompuda en un exercici de clara aposta per la comunicació local i en valencià. A més a més, també ha rebut l’habilitació definitiva d’emissió que atorga la Secretaria Autonòmica de Comunicació arran d’un informe positiu del Ministeri d’Indústria.

Durant este camí radiofònic, i mitjançant gestions tècniques i administratives, la ràdio pública local havia obtingut una llicència provisional per poder emetre en freqüència modulada. En els últims anys, i gràcies a l’esforç dels tècnics de l’Ajuntament, coordinació del mitjà i l’aposta per part del Consistori s’ha aconseguit l’habilitació definitiva “per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a favor de l’Ajuntament de Picassent”, segons explicita la resolució emesa per la Secretària Autonòmica de Comunicació de la Generalitat Valenciana. Amb esta resolució, avalada i certificada pel Ministeri d’Indústria del Govern d’Espanya, Ràdio l’Om seguirà en el seu punt del dial, 94.7 FM, i sempre amb el tarannà de ràdio de proximitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.