La decisió de la Policía Local de Moncada de no realitzar servicis extraordinaris preocupa a Guanyem Moncada i Acord

1035

La decisió dels sindicats de la Policia Local de Moncada de no realitzar servicis extraordinaris ha motivat als grups municipals Guanyem Moncada i Acord per sol·licitar la reunió urgent de la Comissió de la RPT.

Policia Local MoncadaManolo García i Vicent Conejero, portaveus de Guanyem Moncada i Acord, consideren “preocupant l’actitud de l’equip socialista, i especialment de l’alcaldessa, per dilatar la convocatòria de les reunions que permeten desbloquejar la situació amb els treballadors i treballadores”.

Per a Guanyem Montcada i Acord, “la decisió de no realitzar servicis extraordinaris posa la ciutat en una situació innecessària de falta de seguretat”. Per aixó, la redacció definitiva de la RPT és una prioritat per als grups Guanyem Moncada i Acord Ciutadà.

Manolo García explica que sent el Regidor de Personal i Recursos Humans va impulsar els treballs de la comissió i va impulsar la contractació d’una empresa per a què realitzara els treballs i presentara un esborrany. La posterior eixida del govern dels dos regidors ha significat la paralització de les reunions encara que l’esborrany ja ha sigut entregat a l’equip de govern.

Les dos formacions també han sol·licitat que se’ls faça entrega d’una còpia del document per poder presentar les seues propostes i participar en la negociació “que ha d’acabar amb la seua aprovació en el ple com ja ocorreguera l’any passat amb un acord històric que modificava el pagament dels serveis extraordinaris i que va comptar amb el vot unànim dels sindicats i de de tots els grups polítics del consistori”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.