La Pobla de Farnals dissenya un pressupost amb un increment del 6,6 % per la major activitat econòmica prevista

935

La Pobla de Farnals està treballant en la confecció dels pressupostos per a l’any 2018 que, si tot discorre segons el calendari programat, seran aprovats en el plenari ordinari del pròxim 25 de gener. El document reflexa uns ingressos de 6.400.000 euros, un augment del 6,67 % respecte de l’any anterior, degut a la major recaptació prevista, sense incrementar els impostos directes, per la previsió d’una major activitat econòmica en el municipi.

El pressupost s’ha traslladat als partits de l’oposició, que compten amb un termini extraordinari de dues setmanes per a revisar el document i realitzar les aportacions que consideren oportunes. “La llei especifica que el document s’ha de fer arribar a tots els grups municipals 48 hores abans del plenari. L’hem repartit amb antelació perquè des de l’equip de govern de la Pobla volem escoltar les propostes que puguen fer-nos i incloure-les si les considerem idònies”, ha expressat l’alcalde de la població, Enric Palanca.

L’executiu local continua demostrant el compromís d’aprovar els pressupostos tots els anys, una novetat d’esta legislatura, per a tindre un document ajustat a la realitat sobre el qual poder treballar des dels diferents departaments municipals.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.