Compromís vol que el PSPV demane disculpes públiques per l’exhibició d’animals salvatges a Picassent

245

Picassent. Ajuntament

Compromís per Picassent demanarà al PSPV que demane disculpes públiques per l’exhibició d’animals salvatges al municipi, com va denunciar la setmana passada aquesta formació a Hortanoticias.

Compromís vol que la regidora d’Urbanisme Innocencia Albert, demane perdó perquè malgrat les denuncies i advertències de Compromís al remat el circ ha utilitzat els animals salvatges al circ “fet que resulta extremadament greu perquè vulnera un acord plenari de fa més de dos anys i deixa en evidència a la regidora d’urbanisme”.

Per a Compromís,   aquest fet suposa una greu crisi democràtica a Picassent ja que “el PSOE i la regidora d’urbanisme han perdut la seua credibilitat pública. Tot allò que ens va dir al plenari i que ens contestaren per escrit ha estat fals, no s’ha acomplit res en absolut”.

El portaveu municipal de Compromís, Artur Hernàndez afirma que l’exhibició d’animals salvatges durant estos dies al circ de Picassent “té com a testimonis a centenars de veïns i veïnes. L’únic informe policial que existeix en aquest sentit és de diumenge, dia en el qual, efectivament no s’exhibiren animals, perquè la policia va romandre dins del circ durant tota la sessió, sabent que els dies anteriors s’havia infringit l’acord tan democràtic que tenien el propietari del circ i la regidora d’urbanisme. La resta de dies es va produir l’exhibició d’animals salvatges, fins i tot el mateix dijous mentre al plenari ens deien que no es traurien el circ ja estava utilitzant els animals salvatges al seu espectacle”.

Per a Hernández, “resulta també molt greu que en dos anys l’equip de govern no haja tingut ni un sols minut per a fer una ordenança que naix d’un acord al plenari municipal i per tant de la mateixa sobirania popular de la gent, el que resulta un fet molt greu”.

2 Comentarios

  1. Estos de Compromís siempre atentos a los problemas más graves que tiene la gente…

    Cada día más constantable que en los pueblos donde gobierna el PSPV y ellos no están en el gobierno, el nivel de “tocapelotismo” de este grupo político es infinito.

  2. ¿El nivel de tocapelotisme es saltarse a la torera un acuerdo de un pleno municipal? Lo que está comprobado es que allá donde gobierna el PSOE en solitario sus políticas son lo más parecido al PP que hay. Además en Picassent hay que agradecer a muchos estomagos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.