Compromís demana paralitzar la instal·lació d'un circ amb la presència d'animals salvatges a Picassent

399

Picassent. Ajuntament

Compromís per Picassent demanarà a l’Ajuntament de Picassent que faja complir l'acord plenari de juny de 2012 pel que es decretava al municipi la prohibició d’espectacles amb animals salvatges i retire de forma immediata la instal·lació d'un circ amb la presència d'animals salvatges.

Segons explica el portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Picassent, Artur Hernàndez, a Hortanoticias, "el circ segurament tindrà els permisos de l'Ajuntament de Picassent però algú no ha fet la seua feina i ha permès que estiga ara mateix el circ en Picassent quan hi ha un acord plenari aprovat en 2012 en el que es declarava la prohibició d’espectacles amb animals salvatges".

Hernández recorda a Hortanoticias que "nosaltres tinguérem notícia de l'arribada del circ el divendres passat quan ja vàrem vore els cartells per tota Picassent. Pensàvem que algú hi havia avissat al circ, com han fet quan n'hi ha fires medievals, que no es podem fer a Picassent espectacles en animals salvatges però no ha sigut així".

Per a Hernández, “aquest fet resulta molt greu per què va en contra de l'acord plenari establert en juny de 2012 a proposta de Compromís per Picassent en el qual declarava la prohibició d’espectacles amb animals salvatges i ordenar l’adaptació de les ordenances municipals per tal de no permetre’n l’entrada ni la instal·lació al terme de Picassent”

Per aquesta raó, Compromís demanarà la retirada immediata de la instal·lació, explicacions "contundents, precises i immediates" de l'alcaldessa de Picassent, Conxa García, i que és complisca immediatament el mandat del plenari municipal, "elaborant amb caràcter d'urgència les ordenances per regular estos espectacles".

"Si és una errada de l'equip de govern, ens sembla realment preocupant que no sàpiguen aplicar les normatives municipals. Si per altre costat, és una decisió política votant-se l'acord plenari, això suposaria una crisi democràtica molt greu a Picassent. Per això, calen explicacions immediates de l'alcaldessa", segons Hernàndez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.