Obert el termini d'inscripció d’Inquiet, el programa d'activitats per a joves de Paiporta

36 lecturas

Les inscripcions per a participar en el programa Inquiet, el conjunt d'activitats esportives i escèniques del Centre Jove de Paiporta per a joves d'entre 12 i 18 anys, s'han obert aquesta setmana amb un ventall extens de possibilitats lúdiques i d’oci.

parkour festival Inquiet PaiportaInquiet té la finalitat de crear espais exclusius i segurs perquè els més joves puguen entrar en contacte amb diferents disciplines que els poden resultar d'interés i desenvolupar les seues inquietuds; zumba, GAP, entrenament ‘runner’ o improvisació teatral són alguns exemples d'activitats que es poden realitzar.

A més, enguany hi ha novetats com són el taller de cinema, que començarà el 3 de maig, o l’activitat esportiva de kangoo-jump. A Inquiet també hi ha activitats d'iniciació, com el taller de podcast, que permetrà als joves tindre un primer contacte i descobrir si els agrada aquest nou format comunicatiu amb un gran creixement actualment i quin és el seu funcionament.

També es consoliden també els tallers de parkour i de dansa aèria, així com l’entrenament runner, el GAP (glutis, abdominals i cames) i la improvisació teatral.

Els tallers són gratuïts i la inscripció es pot formalitzar en línia, al web paiporta.es/inquiet

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí