Mireia de Massamagrell, Aina i Eva de Meliana, campiones de l'autonòmic de raspall individual

799

El carrer municipal de pilota de Meliana ha gaudit d’una gran matinal de promoció de raspall femení amb les finals del VII Autonòmic de raspall individual.

Mireia de Massamagrell, Aina de Meliana, Claudia de Tavernes de la Valldigna i Eva de Meliana campiones de l'Autonòmic de raspall individualLes campiones han sigut Mireia Badia del CPV Borbotó, en quarta categoria, Aina del CPV Meliana, en categoria de promoció, Claudia Chorro del CPV Oliva, en tercera categoria i Eva Martí del CPV Meliana, en categoria de més 35 anys. L’alcalde de Meliana, Josep Riera, el regidor de Cultura de Meliana, Pere Cano i el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando han lliurat els trofeus a les finalistes.

Resultats del VII Campionat Autonòmic de Raspall individual Femení: - Final Promoció: Aina CPV Meliana - 25 - Laura CPV Alquería de Asnar - 5
- Final Quarta: Enri CPV el Campello - 5 - Mireia CPV Borbotó - 25
- Final Veteranes: Eva CPV Meliana - 25 - Jimena CPV Oliva - 15
- Final Tercera: Tamara CPV Meliana – 15 - Claudia CPV Oliva – 25

Eva de Meliana ha aconseguit el seu tercer títol en la categoria de veteranes davant Jimena d’Oliva que ha lluitat i col.locat en moltes dificultats a la jugadora local. També Aina de Meliana ha aconseguit el seu segon títol en la categoria de promoció contra una de les jugadores de la província d’Alacant, Laura. Mireia de Massamagrell ha aconseguit el títol de quarta categoria davant Enri del Campello, en la final més disputada i batallada que ha conquistat la jove del CPV Borbotó, que en els últims mesos ha millorat molt i ha demostrat que segueix la seua progressió. Claudia del CPV Oliva també ha aconseguit el seu segon individual davant una de les jugadores locals, que ho ha intentat però que no ha pogut amb el bon fer i la regularitat de la jugadora de la safor. La regidora d’esports de Meliana també ha estat gaudint de les finals al llarg del matí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.