Marco sol·licita que Castelló siga la seu de la cerimònia de lliurament dels premis Jaume I

21

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha sol·licitat hui que la ciutat aculla una de les pròximes edicions del lliurament de Premis Rei Jaume I, que reconeixen la investigació i el desenvolupament científic. Marco ha plantejat aquesta petició en el si de la junta del Patronat de la Fundació Valenciana d'Estudis Avançats, que organitza anualment la convocatòria.

"Castelló és una ciutat que aposta per la ciència i per la innovació i per això hui, en la junta del Patronat de la Fundació Valenciana d'Estudis Avançats, he sol·licitat que Castelló aculla la celebració d'una de les pròximes edicions del lliurament de premis Rei Jaume I", ha explicat Marco. "L'Ajuntament de Castelló és patró d'aquesta entitat des de fa molts anys i la nostra ciutat ja ha col·laborat en diverses edicions acollint la deliberació dels jurats, per això plantegem ara fer un pas més i acollir el lliurament d'uns premis que són referent en la investigació", ha incidit la primera edila.

 

En aquest sentit, Marco ha posat l'accent en el treball realitzat des de l'Ajuntament "per a donar suport al foment del talent, la formació, la investigació, la difusió del coneixement i la innovació a través de la Càtedra Ciutat de Castelló i d'altres accions". "Per això, ser seu dels premis Jaume I contribuiria també a sensibilitzar encara més al teixit socioeconòmic de la nostra ciutat sobre la importància d'apostar per la I+D+I i de reforçar la sintonia entre l'administració, la investigació i les empreses", ha destacat l'alcaldessa durant la reunió.

Una petició que ha sigut recolzada pel president de la Diputació de Castelló, José Martí, que també era present en la junta del patronat celebrada a València i que s'han compromés a estudiar des de la Fundació Valenciana d'Estudis Avançats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.