La ‘Setmana de la llengua’ arriba a Torrent

0
174

Hui comença la I Setmana de la Llengua de ‪‎Torrent‬ de la mà del col·lectiu de ‎Soterranya‬ que comptarà amb una programació íntegrament en valencià per a fomentar l’ús de la llengua valenciana.

Torrent. Setmana de la Llengua
La setmana s’inicia amb l’activitat Bicillibres en valencià, organitzada pel col·lectiu Soterranya, on després d’un sopar de pa i porta aniran repartint llibres en bicicleta per tot Torrent. Una acció que té com a objectiu que el dimarts 19 Torrent aparegui plena de llibres en valencià.

A més aquest mateix dia, a la vesprada, es farà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris Ciutat de Torrent 2015 a la Casa de la Cultura que comptarà amb la presència dels autors premiats com Vicent Enric Belda per Paris Blonde, Enric LLuch i Girbés per L’estranya dona mexicana, Rafael Casanova per Geografia de les veus i Paco Romeu per Els medis.

Durant tota la setmana hi haurà activitats com cinema, lectures de libres a un escenari i exposicions, entre altres coses, fins al dia 25 d’abril. Per últim cal destacar la participació de les escoles de Torrent en aquesta I Setmana de la Llengua, ja que els més petits i petites podran gaudir de la dramatització amb el general Basset.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here