El cor escolar d’Alfara del Patriarca participa a la representació de la cantata ‘Cantània. 50 milions de segons’

747

Logo Cantania 50 milions de segonsSet cors escolars, sis de la comarca del Camp de Túria (tres de Llíria, un de Marines, un de Vilamarxant, un de L’Eliana i un  d’Olocau-Gàtova) i el cor escolar d’Alfara del Patriarca, i els dos actors-cantants, junt amb una desena de músics professors del Conservatori Professional de Llíria són els protagonistes de la Cantata Escolar Cantània. 50 milions de segons que s’interpretarà aquesta setmana en dos sessions.

Al llarg d’una hora, més de 360 xiquets i xiquetes interpretaran cançons amb un to irònic, simpàtic i una mica gamberro, sobre records com el nostre bocata preferit, la suposada mania que ens té una professora, l’excés d’activitats extra-escolars o un atac de polls.

I amb un to emocionat i sorprenent, sobre records, a vegades tan dolents com el bullying, la gelosia pel germà que acaba de nàixer o els mestres que anem deixant enrere. Tot això acompanyat per una música eclèctica i teatral, de vegades divertida i d’altres sentimental, on hi cap tant el pop com el rock-and-roll, les marxes o el rag-time.

Al llarg d’ aquest curs escolar els centres educatius: CPE Santa Ana, CEIP Sant Miquel i CEIP Sant Vicent, de Llíria; CRA Alt Carraixet, d’Olocau i Gàtova; CEIP Horta Major, de Vilamarxant; CEIP Castillo del Real, de Marines; CEIP El Garbí de l'Eliana, i el CEIP San Juan de Ribera, d’Alfara del Patriarca, han treballat la lletra i música de la Cantata des de cada escola, amb l'objectiu d’organitzar un concert anomenat Cantata Cantània. 50 milions de segons, producció de l’Auditori de Barcelona i que s’oferirà el proper dimarts 19 d’abril, a les 11:00 hores en el Teatre de la Unió Musical de Llíria, per als alumnes del centres participants.

Al mateix temps, s’oferirà una altra sessió el proper divendres 22 d’abril, a les 19:00 hores per a pares, mares i familiars dels xics i xiques cantaires participants per visibilitzar la tasca musical realitzada i amb un caràcter solidari amb la replega d’aliments per a Cáritas de Llíria.

Així mateix, el proper 15 de maig i en el marc de la trobada Primavera Educativa, organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, s’interpretarà novament la Cantata a la Sala Simfònica del Palau de les Arts Reina Sofia de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.