L’equip de Govern de Manises critica a Ciudadanos per l'alarma social innecessària generada amb motiu de la llei del menor

5 lecturas

L’equip de Govern de Manises critica durament l'alarma social innecessària generada per Ciudadanos de Manises per denunciar incompliments legals en Manises en la llei de protecció del menor. Ciudadanos afirma que l’ajuntament de Manises incomplia la llei per no demanar als responsables de les activitats en menors l'aportació de certificat negatiu del Registre Central de delinqüents sexuals.

Manises. Ayuntamiento

En un comunicat públic, l’equip de Gobern afirma que “denunciar l'incompliment “abans que finalitze el termini el 15 d'abril”, com es diu en la nota de premsa, denota una ignorància absoluta del que es parla perquè no existeix cap termini que afecte aquest ajuntament”.

En eixe sentit, i per a què no ni hi haja cap dubte, la Secretaria de l'ajuntament ha emés informe delimitant el personal i professions, oficis o activitats a les quals és aplicable l'exigència del certificat. A l'informe de Secretaria es diu, segons fons municipals, què no existeix obligació legal d'exigir el certificat al personal contractat amb anterioritat a l'entrada en vigor de la llei.

L’equip de Govern de Manises explica en rotunditat que ni els actuals treballadors de l'ajuntament són sospitosos de delictes contra la infància (si hagueren sigut condemnats alguna vegada estarien inhabilitats), ni els menors que realitzen activitats estan en menor o major perill que abans de l'entrada en vigor de la reforma legal. Exigir una mica de responsabilitat en el tractament públic de temes tan sensibles és el menys que es pot exigir a un càrrec públic".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí