La segona edició de la 7K Port Saplaya San Valentín arriba amb novetats

0
216

7K port saplaya san valentínDesprés de l’èxit de la passada edició, aquest pròxim 14 de febrer Port Saplaya, a Alboraia, torna a celebrar  la II Carrera Popular 7K Port Saplaya-San Valentín. Enguany la prova es realitzarà en favor d’Avapace.

La carrera està organitzada per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Alboraia -experts organitzadors d’esdeveniments d’aquest tipus com la 10K Divina Pastora Alboraia contra el Càncer- i la piscina municipal, Pool Beach.

La Carrera 7K Port Saplaya-San Valentín donarà inici a les 9 del matí i comptarà amb un traçat circular molt atractiu. L’eixida i l’arribada  serà en la piscina municipal d’Alboraia ( www.poolbeach.es), per a després discórrer bona part del recorregut per l’agradable zona de Port Saplaya i pel mantell multicolor de l’horta d’Alboraia.

El recorregut és apte per a tots els públics i des de l’organització s’espera que tant famílies com a corredors amb experiència, participen d’aquesta jornada d’esport, oci i solidaritat.

A les 10.30 hores donarà inici el lliurament de premis i un sorteig de productes, en el qual participaran tots els dorsals inscrits en la carrera 7K. Mitja hora després, a les 11 hores, els més xicotets podran gaudir de la carrera infantil i els més majors d’una master class de zumba, entre altres activitats més com el baptisme de catamarà, pilates, classe de sup i exhibició de Lindy Hop.

A més d’esport, l’esdeveniment comptarà amb la participació d’un mercat solidari amenitzat amb música i amb una bona paella. Qui vulga gaudir d’un dia de platja, sol, esport i cultura pot fer les seues inscripcions i reserves a través de la pàgina web de la 7kportsaplaya.es.

La recollida de dorsals i reserves es realitzaran el dissabte 13 en les instal·lacions de la piscina Pool Beach en Port Saplaya, Alboraia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here