Educació anuncia la licitació de la direcció d’obres del Centre d’Educació Especial La Encarnación de Torrent

494

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat al DOCV l'anunci de licitació de la direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut de l'adequació i ampliació del Centre d'Educació Especial La Encarnación de Torrent. Las obras de este centro de Torrent fueron unas de las que anunció el conseller Vicent Marzà la pasada semana junto al president Ximo Puig.

Es tracta del primer pas per a començar l'actuació que permetrà substituir les actuals instal·lacions i ampliar la capacitat d'atenció d'alumnes amb necessitats especials. La Conselleria té previst publicar pròximament l'anunci de licitació de les obres, que comptaran amb un pressupost base de licitació de 5.221.778 euros, i un termini d'execució de 17 mesos.

El pressupost base de licitació del contracte de direcció d'obra serà de 150.164 euros, i els interessats hauran de presentar els sobres amb les seues propostes abans del 19 de febrer al Registre General de la Conselleria d'Educació, ubicat a l'avinguda de Campanar, núm. 32, de València. Es podrà obtindre la documentació i més informació a través de la plataforma de contractació http://www.contratacion.gva.es.

El nou centre disposarà de 21 unitats per a atendre alumnes des dels 3 fins als 21 anys. En concret, La Encarnación comptarà amb 8 aules de 3 a 8 anys, 6 aules de 9 a 16 anys, i 5 aules de 17 a 21 anys. Així mateix, el centre disposarà de 2 aules d'iniciació professional dirigit als alumnes amb un nivell d'autonomia personal i social que permeta expectatives raonables d'accés a determinats llocs de treball.

D'altra banda, el centre comptarà amb els respectius espais docents complementaris, és a dir, un servei ambulatori, zona d'administració, un menjador amb capacitat màxima per a 150 comensals en un torn, cuina, i habitatge del conserge.

Actualment, el Centre d'Educació Especial La Encarnación compta amb 150 alumnes tant d'Educació Infantil com de Primària, Secundària, i transició a la vida adulta, que reben atenció dels diferents especialistes en l'horari lectiu, incloent-hi audició i llenguatge i fisioteràpia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.