La paiportina Lucía Alapont revalida el títol de campiona autonòmica de patinatge de velocitat

12 lecturas

El Club Patinatge Velocitat Paiporta ha aconseguit un any més un bon nombre de medalles, un total de 5, en el Campionat Autonòmic de Circuit de la Comunitat Valenciana, celebrat a La Pobla de Vallbona.

Fins a la loclitat del Camp de Túria, el club paiportí va desplaçar 14 patinadors i patinadores.

Per categories, en infantil femení, Lucía Alapont va aconseguir l'or en 5.000 punts i un bronze en 100 metres sprint. Per la seua banda, en aleví femení, Sara Marí va ser bronze en la prova de 3.000 punts.

En infantil masculí, Óscar Redondo va obtindre una medalla de plata en 5.000 punts i Pasqual Pons va ser bronze en 100 metres sprint. Aquests resultats els va permetre poder participar en el Campionat d’Espanya que s'havia de celebrar a Pamplona. La situació actual ha impedit la seua celebració.

En el seu comunicat, el club ha agraït a la resta de corredors del Club que participaren pel gran esforç que realitzen al llarg de tot l'any i els seus significatius avanços, carrera a carrera. Aquests resultats són el fruit del treball i constancia diària dels corredors i corredores, en uns temps gens favorables per la competició.

El Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta també ha transmés l'enhorabona als i les esportistes que es quedaren a Paiporta, pel seu suport i entrenaments compartits, ja que sense elles i ells no s'aconseguirien aquests excel·lents resultats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí