Godella inaugura un monument en homenatge a les víctimes del franquisme

682

Vora 300 persones acudiren a l’emblemàtica plaça de l’Ermita de Godella, a la inauguració del Monument a les víctimes de la Guerra Civil i de la Repressió Franquista, iniciativa impulsada per l’associació Paraules Contra l’Oblit i finançada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Godella, mitjanant els Pressupostos Participatius.

abf_0209

Pilar Moltó, en nom de l’associació Paraules Contra l’Oblit, afirma que “Godella pot presumir de ser un exemple, un cas paradigmàtic, de com pot erigir-se un monument en una plaça important d’un poble valencià”. Xavier Costa, sociòleg i membre també de Paraules Contra l’Oblit, es mostrava així mateix orgullós del fet que el seu poble haja honrat “els valors democràtics que defensaren les víctimes del franquisme.

Matías Alonso, de la mateixa associació, va aprofitar per a donar les gràcies a Vicente Ortí, l’escultor que ha creat el monument amb pedra de la Cantera de Godella i el ferro de “les eines dels treballadors de l’horta”.

abf_0208

Paraules contra l’oblit va voler agrair a la Societat Musical Casino Musical de Godella la seua participació activa en l’acte; a la Regidoria de Participació Ciutadana, Irene Ferré “pel treball realitzat”, i als altres regidors assistents, com per exemple, l’exalcalde i actual regidor de Benestar Social,  Voro Soler, pel seu suport incondicional.

Més imatgens en la galeria fotogràfica

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.