Godella comença a repartir els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu que dispararà Ricardo Caballer

1083

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Godella ha començat a repartir este dilluns, 17 d'agost, els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu 2020 que enguany dispararà Ricardo Caballer i que començarà a la mitja nit (00.00 hores).

Godella comença a repartir els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu que dispararà Ricardo CaballerEls tiquets seran gratuïts però imprescindibles per a accedir a la Plaça Magdalena Sofia (l'entrada del Parc del Molí) i hi ha tres modalitats: per a majors de 60 anys, un per a famílies i un altre per a públic general. Cada persona pot passar per l'Ajuntament, esta setmana, de 9 a 14 hores, i agafar un màxim de 4 tiquets, aportant nom i DNI de cada assistent. La nit del 24 d'agost, una vegada dins del recinte, s'hauran de complir totes les mesures de seguretat pertinents. El mateix sistema s'utilitzarà per a veure la mini-mascletà que es prepara per al mateix migdia, al Carrer Major.

La declaració com a Bé d'Interés Turístic ha donat, segons han explicat l'ajuntament de Godella, un impuls més al castell de focs artificials que, cada estiu reuneix a centenars de persones en l'entrada de Godella, de cara a l'horta, per acomiadar les festes patronals amb un moment entranyable i emotiu.

Segons ha assegurat l'alcaldesa de Godella i regidora de Festes, Eva Sanchis, "hem decidit mantindre'l per tot el que suposa per al veïnat de Godella. Es controlaran els accessos amb medició de temperatura a l'entrada, les persones assistents s'hauran de posar gel hidroalcohòlic i en tot moment hauran de tindre posada la mascareta i mantindre la distància personal. Esperem gaudir molt de la disparada de Ricardo Caballer en este primer castell després de que haja sigut declarat Bé d'Interés Turístic Local".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.