El Castell de Focs Artificials de Godella, declarat d'Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana

799

El Castell de Focs Artificials Godella-Fi de Festes va ser declarat d'Interés Turístic Local el mes de maig passat. La Regidoria de Turisme de Godella va sol·licitar el 20 de febrer que la Direcció General de Turisme declarara el 'Castell de Focs d’Artifici de 24 d’agost' festa d'interés turístic local de la Comunitat Valenciana.

Castell de Focs Artificials GodellaSegons ha declarat el regidor de Turisme, Adolfo Rodríguez, “és enormement satisfactori rebre aquesta distinció. Són molts els assistents que cada any s'acosten a Godella a gaudir d'aquest acte que posa fi a les nostres festes. És, per tant, un orgull que el nostre Castell de Focs Artificials siga reconegut i farem l'esforç d'atraure l'interès de la resta de la Comunitat Valenciana”.

A pesar que les festes d'enguany han sigut cancel·lades, aquest acte es manté en el calendari godellenc, el que és un alleujament per als pirotècnics locals que també han patit enormement la crisi sanitària, donada la supressió de totes les falles i festes locals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.