Els Verds de Silla tornen a proposar la suspensió de les festes i destinar la partida a les famílies necessitades

11 lecturas

Els Verds de Silla ha proposat a l’equip de govern municipal suspendre de manera definitiva les festes de la localitat i destinar la partida de festes, la subvenció de Diputació i el romanent de l'exercici anterior "a ajudar a les moltes famílies de Silla que ho passen malament en esta pandèmia", segons Jaume Navarro.

El portaveu de la formació d’esquerres recorda que “fa dos mesos contactarem amb el govern de Silla per fer-li arribar el nostre recolzament i les nostres propostes en futures reunions per debatre idees i propostes però passat eixe temps han decidit no contactar-nos”.

Els diners de Festes serien dedicar-los a partides socioeconòmiques com un menjador comunitari o menjador social, “que estaria realitzat directament pels bars locals, cafeteries i locals d'oci nocturn, aquests últims les begudes del menú. D'aquesta manera la partida a la qual té abast sense modificar l'aprovat i reorientant les partides existents seria de 400.000 euros".

El pla de Els Vers de Silla també contempla un complement per a la Renda Mínima, junt a una partida per a l'avançament de compres a pimes locals, que incremente la demanda als autònoms i autònomes i faça arribar liquiditat a les famílies que el necessiten amb una quantitat mensual per a aquirir béns i serveis locals, al mateix temps que s'avances pagaments que realitzarà l'Ajuntament.

Segons Navarro, aquesta partida arribaria als 230.000 euros als que podrien sumar les partides aprovades pel govern per a publicitat, la subvenció a l'Associació d'empresaris i la partida de contractació de 150.000 euros "ja que aquests mesos necessitem arribar al major nombre de famílies".

Els Verds de Silla també planteja la reorganització de l'Escola d'Estiu, dirigida a les famílies que tinguen dificultats per a la conciliació, "i que aquests xiquets no hagen de dependre de la cura dels avis, ja que és la població de major risc, així que demanem, també incrementar la ràtio monitor-alumnat".

Navaro ha explicat que encara “esperem la telefonada del govern per a millorar aquestes propostes i plantejar un Pla Econòmic perquè tindrem una crisi econòmica per la qual hem de generar un model propi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí