Compromís per Paterna crea una plataforma perquè els veïns registren incidències dels seus carres i barris

40 lecturas

Compromís per Paterna ha presentat la plataforma 'Millorem Paterna', una eina amb la qual els veïns i veïnes de Paterna podran registrar diferents incidències que troben als seus carrers i barris.

paterna comerciosEl regidor Carles Martí ha explicat que “dia a dia ens trobem a moltes veïnes i veïns que ens traslladen incidències que veuen pels seus barris o carrers i ens indiquen que no saben on depositar les queixes i si ho fan no reben resposta en molt de temps”.

Martí ha informat que Compromís per Paterna rebrà eixes incidències “i les materialitzarem en registres formals davant de l’equip de govern, vigilant el seu compliment o la seua execució”.

Martí ha assegurat que “l’eina que hem presentat possibilita que amb dos clics i enviant una foto es pot enviar la incidència o la reparació . Estem ja en 2022 i s’ha de ser conscient que la gent demana una comunicació més fluida entre l’administració i la ciutadania”.

Per a Compromís per Paterna “no es pot deixar per més temps les voreres en mal estat, com ocorre a gran part de La Canyada, serveis com el de neteja que moltes vegades no funcionen o la replegada de residus o trastos que és prou deficitària en mans d’un govern que, més enllà de la lluentor de les càmeres, pareix que els preocupe poc que passa dia a dia en el seu poble"

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí