Compromís Montcada denuncia que 80.000 euros d’ajudes al transport d’estudiants es gastaran en festes

0
13 lecturas

Joves PV Montcada, les joventuts de Més-Compromís, han criticat que l’equip de Govern haja destinat els 80.000 euros pressupostats per a ajudes al transport d’estudiants a incrementar la quantia de la partida de festes locals, segons la modificació de crèdit que l’alcaldessa ha signat.

ajuntamiento de MoncadaAquestes ajudes al transport es destinaven als joves estudiants del municipi anualment, durant un curs complet, i servien per poder viatjar il·limitadament amb el metro per un preu de 170 euros. Aquestes subvencions s’eliminaren en el curs 2016-2017 i, actualment, cada estudiant ha de suportar la despesa íntegra de 450 euros, segons explica la formació jove de Compromís Montcada.

Per a Joves PV-Compromís Montcada, "l’equip de Govern abandona a la joventut del municipi i ens nega les ajudes que altres pobles sí tenen. És una vergonya veure com som dels col·lectius més perjudicats de tota la ciutat i se’ns menysprea constantment”.

Segons la secretària local de Joves PV-Compromís Montcada, Valentina CortegosoL'alcaldessa decideix gastar en festa els diners que haurien de destinar-se a facilitar que joves puguem estudiar fora. Mentre altres giren el cap, nosaltres seguirem reclamant polítiques municipals que ens prioritzen i que milloren les nostres vides”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí