Compromís convoca al veïnat d’Alboraia per explicar les raons de l’eixida del Govern

598

Alboraia. Compromis. Angels Belloch. Francesc Pastor. Mabel Redondo 1Amb l’objectiu d’explicar públicament les causes que han provocat el trencament del pacte de govern, Compromís ha convocat al veïnat d’Alboraia a un acte informatiu en el Teatre Municipal L’Agrícola, demà dimecres dia 5 de març a les 19.30 hores.

La coalició vol fer coneixedora a la gent del municipi de la decisió presa i les raons que han portat al grup municipal amb el total suport de l’assemblea de Compromís per Alboraia, a prendre eixa decisió. “I per si a algú li quedara algun dubte, recordar que un dels nostres principals objectius és aclarir les responsabilitats dels qui han dut al nostre poble a la situació de desfeta econòmica en la que es troba”, aclaren des de la coalició.

Compromís per Alboraia considera “fora de lloc” algunes declaracions de l’alcalde d’Alboraia sobre la seua eixida de l’equip de Govern. Considera “injustificades les acusacions de deslleialtat i covardia”. A més també consideren injustificada la insinuació en premsa de la possibilitat que Compromís subscriga una moció de censura amb el PP.

“No té sentit dir això quan un dels motius principals de què deixem el govern és la tèbia posició dels socialistes respecte de les presumptes irregularitats dels anteriors gestors del PP al front de l’ajuntament els últims dotze anys”, ha dit Compromís.

Compromís tampoc compartix que se li acuse de no haver fet propostes. Per exemple l’alcalde diu que es va presentar una proposta de pressupost fa un any i Compromís no ha dit res. S’ha de recordar que en aquell moment, Compromís encara formava part de l’equip de Govern i en eixe context va fer una sèrie de propostes que van ser incloses en el document que va ser enviat als partits de l’oposició.

A més, des de la coalició Compromís es consideren “de molt mal estil polític que Miguel Chavarria faça referències a un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), com si ell fora l’únic garant de què eixa proposta no es va a dur a terme. Nosaltres, des de Compromís, tenim clar que en cap moment li anem a donar suport”.

La coalició va recordar el vot conjunt del PP i del PSOE en l’empresa EGUSA per a fer un pagament en contra del criteri de Compromís, que va provocar la immediata dimissió del conseller de Compromís com a conseller delegat. També, en eixa mateixa línia del PSOE de no enfrontar-se amb el PP, “no fer les accions oportunes des del Ple per tal que l’Ajuntament reclame a la Generalitat Valenciana la condonació del deute pel soterrament de les vies del Metro, campanya duta a terme per Compromís a través d’una campanya que va replegar vora 1.000 signatures de suport del veïnat d’Alboraia”.

5 Comentarios

  1. A ver si lo he entendido, el BLOC critica la tibieza del PSOE en el caso Manuel Álvaro, pero cuando tienen la oportunidad de hacer averiguaciones y de ir a los juzgados no lo hacen y dejan solos a UPPA y CIALBO. El PSOE dice que los del BLOC son unos desleales con el pacto de gobierno pero ellos destituyen a la primera teniente de alcalde y le hacen la vida imposible a CIALBO hasta que abandonan el gobierno. El PSOE habla de lealtad pero acogen en su gobierno a la sra tránsfuga RAQUEL, cuando el partido socialista a firmado un pacto antitransfugismo. Mucha coherència no parece que haya.

  2. Loco estás más cuerdo que nadie, loco for president!!!, Chavarría debería dimitir, ya no está legitimado para ser alcalde, los que lo auparon a la alcaldia han ido desapareciendo del equipo de gobierno poco a poco, “tindrà que fer un pensament”. Se ha quedado solo con sus concejales y la tránsfuga, que equipazo para dirigir Alboraya!!!

  3. De acuerdo con todos. Poco más que decir ya que la realidad es una que por muy diferente que la pinte el señor alcalde, es como decís vosotros. Ahora falta la tránsfuga que ya le ha prestado su cariño a Demócrates Valencians convirtiéndose en su líder, muy coherente ella haciendo arrumacos al partido socialista, va y se convierte en la jefa de un partido regionalista, demócrata cristiano, lo más parecido a la izquierda tradicionalista pepera local, un ejemplo más que suficiente para describir el transfugismo puro y duro, en fin vivir para ver. Ahora podían hacer una moción institucional sobre el aborto a ver como se posiciona más que nada para deleite de los asistentes al pleno.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.