Compromís aprofità la visita de Fabra per a demanar-li solucions als problemes econòmics i educatius de Foios

0
98

Aprofitant la presència en Foios del President de la Generalitat, Alberto Fabra, en Foios per a inaugurar la Llar del Jubilats . Compromís per Foios li lliura una carta en la qual exposa la situació econòmica i educativa de Foios i per a demanar una prompta solució.
En la carta Compromís per Foios manifesta que “la Generalitat Valenciana no ha complit amb els compromisos que té amb Foios. El deute de l’administració valenciana és molt important i ha portat a l’endeutament en 1.000.000 d’euros. A hores d’ara l’edifici inaugurat s’ha hagut de pagar perquè hem demanat un crèdit per poder fer front al pagament a l’empresa constructora”, segons explica el regidor de Compromís, Gumer Ynarejos.

A més Ynarejos li recorda a Fabra que “en l’any 2010 la Conselleria d’Educació aprova per 3.400.000 euros la remodelació i adaptació de l’Escola Mare de Déu del Patrocini, i a hores d’ara no sabem res de la seua situació”.

Els regidors de Compromís de Foios demanaren a Fabra , “si així ho considera” una entrevista per treballar en la solució dels problemes de Foios.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.