Cáritas de La Pobla de Farnals reb una donació de Caixabank de 5.000 euros per a families vulnerables

21 lecturas

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha lliurat esta setmana dos lots de menjar no perible a les agrupacions locals de Cáritas, ubicades en el poble i en  la platja de La Pobla de Farnals, donat que les prestatgeries de l’organització solidària es trobaven pràcticament buides. La iniciativa s’ha dut a terme “per a intentar cobrir les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables que durant aquest any de pandèmia han vist com la seua situació empitjorava”, ha manifestat Maria Carmen Benlloch, regidora de l’àrea. 

CaixaBank, a través d'una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport al projecte de l'Ajuntament de lliurament de menjar de Càritas en la Pobla de Farnals que té com a objectiu resoldre les necessitats bàsiques més immediates per a les famílies més desafavorides. L'entitat social ha rebut una col·laboració de 5.000 euros.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament també contribueix a reactivar el teixit econòmic local, donat que la compra de tots els productes s’ha realitzat a les botigues de la població. Te doble sentit en estos moments de pandèmia. “Promocionar el comerç de proximitat és una prioritat de l’Ajuntament i aquestes injeccions econòmiques són molt ben rebudes pels botiguers locals”, ha afegit Benlloch.

La directora de l’oficina de CaixaBank de la Pobla, Ana Bon Garcia, i el director de l’Àrea de Negoci de l’entitat en Sagunto, Juan Antonio Pons Blasco, acudiren la setmana passada al municipi a estar presents en  les donacions i conèixer de primera ma el procediment de les ajudes. La regidoria de Benestar té previst altres donacions de menjar i productes de neteja amb els diners restants de la aportació econòmica de la Fundació “la Caixa” realitzada a través de CaixaBank.

L'Acció Social

Fruit de la col·laboració entre la Fundació "la Caixa" i CaixaBank, el 2020, s'impulsaren més de 8.500 projectes pertanyents a 7.000 entitats socials de tot el país. Foren, majoritàriament, projectes que aportaven solucions en l'àmbit de la malaltia, la discapacitat, l'exclusió social, la pobresa infantil, la gent gran i l'envelliment. Des de l'inici de la crisi de la COVID19, Fundació "la Caixa" i CaixaBank han col·laborat amb 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d'aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí