Aldaia demana opinió als seus veïns del procés de vacunació o la possible obligatorietat del passaport COVID

531

L’Ajuntament d’Aldaia llança un nova enquesta a la ciutadania per tal de conéixer l’opinió general de la població al voltant del procés de vacunació o la possible obligatorietat del passaport COVID

vacunacion AldaiaA través del web www.aldaia.es, els i les aldaieres podran aportar la seua opinió sobre l’evolució de la situació, votar sobre la obligatorietat d’estar vacunat o fins i tot d’imposar un document acreditatiu de vacunació contra el coronavirus.

L’objectiu del consistori és testar l’opinió de la ciutadania, una vegada més, i detectar possibles noves preocupacions a l’hora de prendre decisions tan importants com la salut de tots i totes. Una consulta que arriba amb vora el 90% de la població totalment vacunada i una incidència a la baixa però amb la qual no s’ha de baixar la guàrdia.

La nova enquesta estarà disponible des d’este divendres, 24 de setembre, fins al 5 d’octubre de 2021. En total, 12 dies de marge en una nova proposta per fomentar la participació i implicació de les persones en la vida d'Aldaia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.