Albalat dels Sorells contractarà seguretat privada per a les festes de setembre

465

El 24 de juliol es va celebrar a Albalat dels Sorells la Junta de Seguretat Local, un òrgan de coordinació entre totes les forces de seguretat i l’Ajuntament. A la reunió de juliol es va a aprofitar per posar en comú la seguretat de les pròximes festes majors que es celebraran a setembre i on s’ha proposat la contractació de seguretat privada que donarà suport als agents de la Policia Local i als de la Policia Autonòmica i la Guardia Civil que també hi participaran.

En la junta també es va fer una anàlisi i estudi de les dades de delinqüència de la població, també es va analitzar la tasca que s’està fent des de l’equip de govern i la Policia Local en prevenció i conscienciació contra la violència de gènere al mateix temps que es va renovar l’adhesió de l’Ajuntament al protocol de col·laboració i coordinació entre les forces i cossos de seguretat de l’estat i la Policia Local.


Per part de la Guàrdia Civil es va informar de tots els plans operatius posats en marxa i que afecten la comarca i al municipi d’Albalat dels Sorells.

Per últim, es va tractar el tema de la seguretat i coordinació de les festes Majors de la localitat en la qual per part de l’Alcaldia i la Policia Local, s’ha plantejat un perímetre de seguretat, la contractació de seguretat privada i un vehicle més. En este sentit, tant la Guàrdia Civil com la Policia Autonòmica també estaran presents per garantir la seguretat en les festes de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.