Adjudicades per 1,7 milions les obres del pavelló cobert multiusos de Meliana que començaran al gener

1073

Les obres del pavelló cobert multiusos de Meliana començaran al gener després que la Generalitat Valenciana ja ha adjudicat les obres a l’empresa CHM Obras e Infraestructuras per un total d’1.793.752,59 euros. El període d’execució des que s’inicien les obres és de dihuit mesos.

Alçats del projecte de construcció del pavelló.

Com explica l’alcalde de Meliana i responsable d’Urbanisme, Josep Riera, “amb el projecte del pavelló, l’Ajuntament de Meliana pràcticament ha hagut de començar des de zero amb tot el procediment, fet que ha retardat el moment de l’inici de les obres fins ara”. Esta era una obra inclosa dins del Pla d’Inversions Productives, Pla Confiança del 2009, que es va bloquejar després que la primera adjudicació de les obres al 2011 va resultar fallida.

Així, en paraules de la regidora d’Esports, Esther Garcia, “des del primer moment d’esta legislatura el Govern municipal està treballant per fer realitat esta infraestructura tan demanada per la ciutadania i tan necessària per a la pràctica esportiva al poble”. Meliana és un municipi de més de 10.000 habitants amb una activitat esportiva molt important amb nombrosos clubs esportius de disciplines molt diverses. El pavelló, en estar acabat, permetrà millorar la qualitat pel que fa a les instal·lacions, reubicar algunes activitats i ampliar l’oferta.

L’alcalde recorda i valora molt positivament “la implicació de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport des del primer moment per a poder portar endavant esta inversió”. De fet, fou un dels temes que ja se li va plantejar al conseller Vicent Marzà en la seua visita a Meliana a l’octubre del 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.