La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes demana a FVMP una aposta decidida per les ràdios municipals

2 lecturas

Els responsables de les 12 emissores municipals de Godella, Manises, Riba-Roja, Pego, l'Eliana, Cocentaina, Alzira, Picassent, Mislata, Burjassot, Almàssera i Albal celebraren a Godella l'habitual reunió d'inici de temporada de les emissores municipals valencianes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes.

xarxa-demissores-municipals-de-la-comunitat-valenciana

En l'encontre, celebrat a Godella, els coordinadors de les 12 ràdios representades van coincidir en la necessitat de concretar les línies del que en un futur hauria de ser una entitat integrada dins d'una administració supramunicipal.

Tot i que valoren positivament el fet que la Federació Valenciana de Municipis i Províncies haja mostrat el seu interés per la situació de les ràdios municipals, asseguren que, de moment, "només hi ha intencions damunt la taula".

La Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes recorda moltes de les ràdios municipals presents tenen gran part de la seua programació en valencià. Aquestes emissores es van mostrar sorpreses de les actuals subvencions per afavorir aquesta aposta per la nostra llengua.

La Xarxa recordà que "actualment no podem participar en cap subvenció pública destinada a la normalització, difusió pel valencià. Ens sembla perfecte que s'aposte pels mitjans privats, però la pregunta és, on quedem els mitjans locals i públics que són els que realment apostem per la nostra llengua".

L'alcaldessa de Godella i vicesecretària de la FVMP, Eva Sanchis present a la reunió, va confirmar l'interés de l'ens en recolzar "decididament" la creació de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. A més, es va mostrar convençuda del fet que l'administració que ella representa és "ideal" per a treballar colze a colze amb unes ràdios que, tal com va afirmar, "mantenen viva la flama en aquests anys sense Radiotelevisió Valenciana".

Finalment els coordinadors de les 12 emissores presents valoraren la programació que compartiran aquesta temporada, una col·laboració que es produeix cada any i que contribueix al que es completen graelles més variades i de major qualitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.