Els voltants del TAMA acullen cinc divertits espectacles gratuïts de teatre, dansa, música i circ per a tots els públics

1228

Aldaia, per segon any consecutiu, trasllada al carrer l’escenari i el pati de butaques del TAMA en el 2n Festival Colors. Un esdeveniment d’arts escèniques al carrer, gratuït, que se celebra el 6 d’octubre als voltants del TAMA, concretament en el Cinturó Verd i l’avinguda de la Música. Enguany actuen cinc companyies de prestigi a partir de 17.30 hores de la vesprada, amb espectacles de qualitat molt engrescadors i animats, en els quals estan presents la diversió i la reflexió sobre la condició humana.

Hi ha hagut actuacions de trobadors, músics, actors i saltinbanquis de circ en llocs públics de totes les principals cultures del món, que es remunten a l’antiguitat, passant per l’Edat Mitjana i el segle XIX fins arribar al moment present. Per a molts artistes, el carrer va ser el mitjà d’ocupació més habitual abans de l’arribada de la gravació.

En l’actualitat, a pesar que les principals ciutats del món tenen espais teatres per acollir espectacles, les arts escèniques al carrer estan adquirint una nova dimensió fins a punt de convertir-se una atractiva oferta cultural on espectadors de totes les edats gaudeixen a l’aire lliure de la màgia del teatre, la música, el circ o la dansa.

Programació

Primerament, a les 17.30 hores, la companyia El ball de Sant Vito presenta l’espectacle La terra dels babaus, una divertida exhibició de titelles, actors i música en directe per a tots els xiquets i xiquetes. Seguidament, a les 18.45 hores, al voltant del TAMA, actuació de la companyia A Tempo Dansa de Castelló amb l’obra #DeTraca, un espectacle de dansa amb participació del públic, estètica festívola i amb olor a pólvora, però amb la reflexió poètica sobre les persones refugiades.

El tercer espectacle comença a les 19.30 hores amb l’actuació de Circ Pànic de Catalunya amb l’obra L’home que perdia els botons, una fusió de flexibilitat, elegància, comicitat, energia, emoció, equilibri i accions aèries. Per a disfrutar en família. Tot seguit, a les 20.30 hores, la companyia Mou Dansa de València presenta Aproximacions a Poble Nou, un espectacle alegre i participatiu, on el públic pot fins i tot ballar, que ens acosta a un viatge per a trobar un lloc idíl·lic on viure noves formes de relacionar-se. I finalment, a les 23.00 hores, al hall del TAMA, actuació de Las Reinas Magas de València amb Concierto sentido, on 8 regines amb corones de paper i plenes d’emocions de tots sentits ballen i canten en directe. Un espectacle dels sentits que corona vora set hores ininterrompudes d’art escèniques per a tots els públics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.