Torrent presenta a la comunitat educativa la trobada d’Escoles en Valencià de 2018

1
609

La Casa de la Cultura de Torrent va acollir la presentació de la Trobada 2018 a la comunitat educativa. Guaix, la coordinadora comarcal pel valencià, junt a la regidoria d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, convocaren la reunió a la qual assistiren vora cinquanta persones representants dels diferents centres educatius de la ciutat.

L’alcalde Jesús Ros donà la benvinguda als assistents i encoratja a participar en les activitats de la trobada a tots els centres educatius. Després es projectà un vídeo que es realitzà amb motiu de l’XI Trobada d’Escoles en Valencià que serví per recordar el que s’havia fet l’any 1998 i homenatjar les persones que ho feren possible. A l’escenari hi havia un mural que també es realitzà aquell any amb aportacions dels diferents centres que hi participaren.

Vicent Font comentà que es partix de l’experiència d’aquella XI Trobada i de l’ajuda de les persones que aquell any n’eren els responsables. També explicà, en nom de la coordinadora comarcal,  un projecte d’activitats per a tot el pròxim curs escolar, demanant el compromís de tots els presents, manifestant la confiança de saber que farem un bon equip -ajuntament, centres educatius i coordinadora comarcal- i per descomptat una bona trobada.

Patricia Sáez, tancà l’acte agraint l’assistència als presents i afirmà que la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià serà una gran trobada.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here