Torrent presenta a la comunitat educativa la trobada d’Escoles en Valencià de 2018

1976

La Casa de la Cultura de Torrent va acollir la presentació de la Trobada 2018 a la comunitat educativa. Guaix, la coordinadora comarcal pel valencià, junt a la regidoria d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, convocaren la reunió a la qual assistiren vora cinquanta persones representants dels diferents centres educatius de la ciutat.

L’alcalde Jesús Ros donà la benvinguda als assistents i encoratja a participar en les activitats de la trobada a tots els centres educatius. Després es projectà un vídeo que es realitzà amb motiu de l’XI Trobada d’Escoles en Valencià que serví per recordar el que s’havia fet l’any 1998 i homenatjar les persones que ho feren possible. A l’escenari hi havia un mural que també es realitzà aquell any amb aportacions dels diferents centres que hi participaren.

Vicent Font comentà que es partix de l’experiència d’aquella XI Trobada i de l’ajuda de les persones que aquell any n’eren els responsables. També explicà, en nom de la coordinadora comarcal,  un projecte d’activitats per a tot el pròxim curs escolar, demanant el compromís de tots els presents, manifestant la confiança de saber que farem un bon equip -ajuntament, centres educatius i coordinadora comarcal- i per descomptat una bona trobada.

Patricia Sáez, tancà l’acte agraint l’assistència als presents i afirmà que la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià serà una gran trobada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.