Silla exigeix a la Generalitat que incloga en els pressupostos la finalització del Pla de Pluvials

0
86
Bankia

Silla. ayuntamiento-de-sillaSilla exigirà a la Generalitat Valenciana que incloga en els pressupostos autonòmics per a 2014 els recursos necessaris per a completar les obres del Pla de Pluvials licitades el 2008, per valor d’uns nou milions d’euros i que fa un temps que estan paralitzades per manca de recursos econòmics, tal com ha reconegut la mateixa Generalitat.

Així, a l’últim ple municipal, celebrat el passat 26 de novembre, es va acordar per unanimitat la proposta de la represa i finalització dels treballs d’execució del Pla.

Per altra banda, es va acordar, també en aquest punt, instar el ministeri de Medi Ambient i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer al començament, de forma immediata, de les obres de condicionament del Barranc de Tafarra i les bases de laminació en capçalera atès que, com el mateix document reconeix, aquestes obres estan considerades com d’alta prioritat.

El PATRICOVA va ser un pla que es va presentar oficialment el 14 de març de 2001 en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i on s’explicitava clarament la necessitat de realitzar una sèrie d’obres al municipi de Silla per tal d’evitar les inundacions que es patien de manera reiterada i que es veien agreujades per les diferents obres realitzades pels municipis de Picassent i Alcàsser i per les barreres artificials que suposen les vies del tren i les diverses carreteres que travessen el terme municipal de Silla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here