Silla aprova un conveni amb la Diputació per rebre prop de 800.000 euros per millorar l'avinguda d'Espioca

349

Silla. ayuntamiento-de-sillaAhir, en sessió plenària, la corporació municipal de Silla va aprovar el conveni entre l'Ajuntament i la Diputació de València que, amb una ajuda econòmica estimada en 798.043, 51 euros, possibilitarà l'execució de tres actuacions a l'àmbit d'actuació de l'avinguda d'Espioca.

En concret, el projecte inclou millores en la rotonda d'enllaç de l'actual carretera de la Diputació amb l'avinguda d'Espioca, la repavimentació i senyalització de l'avinguda de Picassent entre la rotonda d'enllaç amb l'autovia i la rotonda de connexió amb l'avinguda d'Espioca i millores de senyalització horitzontal i vertical en tot l'àmbit d'actuació de l'avinguda amb revitalització de la imatge i dels accessos a les indústries.

L'Ajuntament de Silla és qui ha de redactar el projecte i contractar l'obra. Aquest tipus d'actuacions disposades per la Regidoria d'Obres Públiques i Urbanisme s'han decidit “per raons de seguretat viària i pel deteriorament de la pavimentació de l'avinguda d’Espioca, ja que en aquest moment no ha de menysprear-se la importància de posar en valor el teixit industrial per a així potenciar la seua recuperació”, expliquen des del Govern municipal.

Aquesta avinguda, que és la que vertebra el teixit industrial del municipi, ha patit un deteriorament important a causa precisament a la intensitat i el trànsit pesat que ha de suportar. Aquest deteriorament està afectant de forma directa la seguretat viària, amb el consegüent risc que això comporta”, va afirmar ahir en el Ple el regidor d'Obres Públiques, Isidro Prieto.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.