Se extiende el modelo reivindicativo del CEIP Ciutat de Cremona de Alaquàs

623

01.alaquas.cremonaencierroAlguns centres educatius afectats per les retallades han decidit iniciar tancaments aquesta nit, seguint el model del Ciutat de Cremona d’Alaquàs, per tal de denunciar les retallades i pressionar la Conselleria d’Educació perquè rectifique. També són tancaments en defensa de l’escola pública i contra la LOMQE, segons ha informat STEPV en un comunicat.

Així, la comunitat educativa del CEIP Bonavista i del CEIP Martínez Valls, ambdós d’Ontinyent, han decidit tancar-se en els seus centres educatius a partir d’avui. Durant els tancaments realitzaran tallers, xerrades informatives i assemblees, seguint el model del Cremona.

La Plataforma PROU de la Vall d’Albaida, de la qual STEPV en forma part, està coordinant aquests tancaments i fa una crida a la resta de centres educatius perquè també manifesten el seu rebuig a les retallades amb aquest model de mobilització.

A més, a Ontinyent tindrà lloc una festa per l’escola pública dissabte 29 de març per la vesprada, organitzada per la Plataforma PROU. Prèviament, a les 11.00 hores del matí, tindrà lloc a València una manifestació organitzada en columnes en defensa de les unitats i dels centres i per l’escola pública que s’ha convocat des del Cremona d’Alaquàs.

STEPV dóna suport a totes aquestes iniciatives i insta a la Conselleria d’Educació a rectificar la seua política de retallades d’unitats d’infantil i de tancament de centres educatius sencers.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.