Rafelbunyol premia al millor mannequin challenge que parle d’igualtat de gènere

0
501

Demà és l’últim dia per a participar en el I Concurs Mannequin Challenge organitzat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol amb l’objectiu de viralitzar missatges d’igualtat a través de les xarxes socials per a conscienciar sobre la importància d’eradicar les desigualtats de gènere.

Es tracta d’un concurs on els participants hauran de gravar un vídeo de 45 segons com a màxim en el qual els i les participants, de totes les edats, realitzen el conegut “mannequin challenge” introduint una frase visible a favor de la igualtat. El grup guanyador se’n portarà a casa un val de 100 euros per a gastar al comerç local.

Tots els vídeos participants s’estrenaran aquest divendres dia 3 de març a les 19 hores en una projecció conjunta en el saló d’actes de la Casa de la Cultura, i en acabarse projectarà el film Sufragistas. Uns actes que marcaran, junt a la inauguració de l’exposició “El trabajo de lasmujeres en la tabacalera de Valencia” el mateix dia en la sala d’exposicions, el inici de la Setmana de les Dones i la Igualtat que s’allargarà fins al 12 de març amb activitats per a totes les edats.

Una vegada estrenats tots els vídeos hauran de ser pujats el dissabte 4 de març a les 12 hores al perfil de Facebook d’un dels membres o pàgina de grup, mencionant al Facebook de l’Ajuntament (@ajuntamentrafelbunyol) i acompanyats pel #MannequinPerLaIgualtat.

D’ entre els 3 vídeos que més “m’agrada” aconseguisquen del 4 al 13 de març, fase de votacions, un jurat composat per la regidora d’Igualtat i un membre de cadascun dels grups municipals que conformen la Corporació Municipal, triarà el guanyador.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here