Rafelbunyol organitza la primera jornada de convivència del Consell Local d’Infància i Adolescència

434

La regidoria de Joventut i Infància de l’ajuntament de Rafelbunyol organitzà unes jornades de convivència per als i les membres del seu Consell Local de la Infància i l’Adolescència (CLIA) amb una eixida a Benicàssim.

Foto: Ajuntament de Rafelbunyol

Aquest cap de setmana els i les joves del CLIA Rafelbunyol ha gaudit d’activitats de cohesió de grup i dinàmiques d’interacció en uns dels albergs de l’IVAJ que han tingut l’oportunitat de conéixer de primera mà.

Per a celebrar la fi de curs d’un any de molt de feina però marcat per la pandèmia i les reunions telemàtiques d’equip, el consistori ha posat en marxa per primera vegada aquesta iniciativa per a unir llaços, prioritzant les ferramentes socials com a eines de treball en equip.

De divendres a dissabte a la nit, els i les joves, d’entre 10 i 15 anys, han visitat el centre històric de Benicàssim, duent a terme activitats a l’aire lliure a la platja i portat a terme jocs de rol i dinàmiques de grup.

«Els i les membres del nostre CLIA, han demostrat una implicació absoluta. Possibilitar aquesta activitat per a fer d’aquest equip un grup de treball encara més cohesionat ens pareixia important després d’aquest any tan complicat per a tothom» assegura Rosa Azor, regidora d’Infància i Joventut.

«La joventut del nostre poble és una joventut activa, amb moltes ganes de fer coses per al seu poble. Una mostra d’això és el CLIA que no ha parat de fer propostes i treballar en els plans municipals. Aquesta eixida ha sigut més que merescuda després de tota la dedicació, de la que han tornat més units com a grup» afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.